Glasbewassing in Arnhem en omstreken

Ontdek de kracht van glasbewassing en laat uw kantoor- of bedrijfspand weer stralen! Pas gewassen schone ramen of ruiten zorgen voor een frisse, strakke en bovendien professionele uitstraling. Zowel naar uw eigen medewerkers als naar het bezoek dat u mogelijk ontvangt. Schoonmaakbedrijf van Londen zorgt met haar SVS-gediplomeerde glazenwassers voor streeploos schoon glas in de regio van Arnhem. Inmiddels beschikken we over een uitgebreid netwerk van tevreden klanten die dit kunnen beamen. Maak nu vrijblijvend een afspraak en ervaar het zelf!

Uw professionele glazenwasser

Onze hoogwaardige producten en gereedschap zorgen samen voor een optimale reiniging van de ruiten van uw kantoor- of bedrijfspand. Ook de moeilijk te bereiken gebieden worden door de professionele glazenwassers gereinigd, waardoor het geheel er weer als nieuw uitziet. De reinigingsproducten die worden gebruikt zijn gekozen op hun kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor wordt het milieu zo weinig mogelijk belast, iets waar Schoonmaakbedrijf Van Londen graag haar steentje aan bijdraagt.

Al onze glazenwassers hebben een SVS diploma, wat betekent dat zij geschoold zijn in glasbewassing. Hierdoor hebben zij ervaring met diverse klimmaterialen, het gebruik van eigen hoogwerkers en bijvoorbeeld een permanente hangladder. Ook wordt er aandacht besteedt aan diverse glazenwasmethoden, zodat elke ruit optimaal gereinigd kan worden. Daar kunt van op aan.

Zoals gezegd kunnen onze glazenwassers vrijwel iedere opdracht aan. Of dit nu een pand op de begane grond is, of op een hogere verdieping. Schoonmaakbedrijf Van Londen levert voor iedere opdrachtgever maatwerk. Combineer de glasbewassing bijvoorbeeld met onze gevelreiniging voor een volledig frisse look van uw pand. Wij gaan daarom graag met u in gesprek over de mogelijkheden van schoonmaak voor uw organisatie.

 

Vrijblijvende afspraak maken?

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie over onze diensten nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen op het gebied van glasbewassing in Arnhem of in Ede? Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt. Bij u op locatie of gewoon bij ons op kantoor. Bel 026 – 381 38 89 of mail naar info@smbvanlonden.nl.

SMB Van Londen - Glasbewassing buiten | Glazenwasser arnhem

Waarom Van Londen?

  • Garantie voor een optimaal resultaat  |
  • Veelzijdigheid en flexibiliteit  |
  • Veilig en adequaat  |
  • Oog voor mens en milieu