Glazenwasser Ede – SMB van Londen

Maak kennis met de magie van streeploos schone ruiten door de glazenwasser in Ede! Schoonmaakbedrijf van Londen beschikt over meerdere, gediplomeerde glazenwassers die uw woning of (bedrijfs)pand kunnen voorzien van een grondige en streeploze glasbewassing. We werken uitsluitend met producten en schoonmaakmiddelen van hoge kwaliteit, zodat we u kunnen verzekeren van stralend ramen.

Het maakt de glazenwasser in Ede niet uit om hoeveel ramen het gaat. Of hoe hoog deze zich bevinden. Onze schoonmakers zijn namelijk voorzien van de Tuckerpole wasunit, waarmee ze veilig en grondig op grote hoogte ramen kunnen wassen. Daarvoor is geen steiger of ladder meer nodig, dus ook uw ruiten op moeilijk bereikbare plekken worden gewassen!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Een offerte aanvragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 026 – 381 38 89 of vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Glazenwasser Ede

Hoe werkt de glazenwasser in Ede?

Bij Schoonmaakbedrijf van Londen zijn we flexibel. Dat betekent dat u gebruik kunt maken van de diensten van onze glazenwasser in Ede op een moment dat u dat het beste uitkomt. Daarnaast hanteren we graag een persoonlijke aanpak. Oftewel, korte lijntjes in de communicatie. Zodat we snel kunnen schakelen als dat nodig is.

Onze schoonmakers zijn altijd SVS-gediplomeerd. Ze weten wat ze doen en zorgen daarmee voor een grondige reinigen van allerlei oppervlakken. Zo zijn we bijvoorbeeld ook bedreven in de reiniging van beplating op de gevel van uw bedrijfspand, leveren we nieuwe panden en woningen brandschoon op of zorgen we voor een frisse look met een stevige schoonmaak van uw tapijt of vloer.

Meer informatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van glasbewassing of andere schoonmaakwerkzaamheden? Bel naar 026 – 381 38 89 of vul formulier in op onze contactpagina. Er staat altijd een schoonmaker of glazenwasser in Ede voor u klaar.