Schoonmaak in regio Arnhem?

Schoonmaak als geen ander: dát is Schoonmaakbedrijf Van Londen. Uw kantoorruimte of bedrijfspand is het visitekaartje van uw onderneming, dat snappen wij maar al te goed. Het is daarom van groot belang dat het een nette, frisse en vooral aangename uitstraling heeft. Onze jarenlange ervaring in combinatie met puur vakmanschap maakt dat Van Londen de beste keus is op het gebied van schoonmaakwerk in de regio Arnhem.

‘Een opgeruimde werkplek zorgt voor een opgeruimde geest’, is een veelgehoorde kreet in het bedrijfsleven. Onze medewerkers hebben er een kunst van gemaakt om uw kantoor keer op keer optimaal schoon te maken zodat u en uw medewerkers verzekerd zijn van een hygiënische, verzorgde werkplek. Tientallen klanten in onder andere de zorg- en welzijnssector, de horeca, het midden- en kleinbedrijf en de bouwwereld zijn u voorgegaan. U kunt er dus van op aan dat wij ook uw kantoorruimte of bedrijfspand tot in de puntjes kunnen schoonmaken.

 

Schoonmaakwerk van hoge kwaliteit

Zoals gezegd verzorgen wij de schoonmaak van uw kantoorruimte of bedrijfspand in regio Arnhem als geen ander. Dit houdt in dat wij alleen werken schoonmaakproducten van hoge kwaliteit en worden onze medewerkers intern opgeleid zodat zij garant staan voor de hoge kwaliteit waar Schoonmaakbedrijf Van Londen zo trots op is. De werkzaamheden worden nauwgezet volgens het overeengekomen werkprogramma uitgevoerd en steeds scherp door onze eigen mensen gecontroleerd. Deze werkwijze zorgt ervoor dat u weet waar u aan toe bent en de schoonmaakwerkzaamheden zorgeloos aan ons over kunt laten.

 

Vrijblijvende afspraak maken?

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie over onze diensten nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt, bij u op locatie of bij ons op kantoor. Bel 026 – 381 38 89, mail naar info@smbvanlonden.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze contactpagina.

Waarom Van Londen?

  • Garantie voor een optimaal resultaat  |
  • Veelzijdigheid en flexibiliteit  |
  • Veilig en adequaat  |
  • Oog voor mens en milieu