Opruimen van bouwplaatsen in regio Arnhem?

Op het moment dat er een verbouwing -of deze nu klein of groot is- plaatsvindt, komt daar automatisch veel stof, vuil en afval bij kijken. Onze reinigingsspecialisten hebben al jaren lang ervaring met het opruimen van bouwplaatsen in Arnhem en omgeving. Of het nu gaat om het verplaatsen van hekken, het sorteren van bouwmaterialen of het schoonmaken én houden van een bouwkeet: Schoonmaakbedrijf Van Londen kan iedere opdracht aan.

 

Een paar extra handen om het overzicht te bewaren

Omdat wij al tientallen klanten hebben geassisteerd bij het opruimen van hun bouwplaats, kunnen we inmiddels zeggen dat een (zo goed als mogelijk) opgeruimde bouwplaats een must is tijdens een verbouwing. Er komt vaak veel stress en mankracht bij kijken, waardoor het overzicht vaak snel verdwijnt. Onze medewerkers nemen bij aanvang van de opdracht samen met u de wensen door en maken een plan van aanpak.

Hierdoor weet u precies wat u kunt verwachten en waar u aan toe bent. Wij kunnen u naast de normale schoonmaakwerkzaamheden bijvoorbeeld ook helpen bij het aanpikken van materiaal bij het transport. Zo is Schoonmaakbedrijf Van Londen multi-inzetbaar, en dat is wel zo handig.

Nadat de bouw of verbouwing van uw project bijna zijn einde nadert, kunnen wij ervoor zorgen dat zowel het gebouw als het gebied eromheen een algehele schoonmaak krijgt. Zo weet u zeker dat u een schone en fris ogende werkplaats kunt opleveren. Uiteraard kunnen wij hier maatwerk in leveren en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

 

Vrijblijvende afspraak maken?

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie over onze diensten nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt, bij u op locatie of bij ons op kantoor. Bel 026 – 381 38 89, mail naar info@smbvanlonden.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze contactpagina.


Waarom Van Londen?

  • Garantie voor een optimaal resultaat  |
  • Veelzijdigheid en flexibiliteit  |
  • Veilig en adequaat  |
  • Oog voor mens en milieu