Vloer- en tapijtreiniging in regio Arnhem?

Heeft u een feest of een ongelukje met een fles rode wijn gehad? Of misschien wel een verouderde (tapijt)vloer die een opfrisbeurt kan gebruiken? De schoonmaakspecialisten van Schoonmaakbedrijf Van Londen hebben jarenlange expertise op het gebied van vloer- en tapijtreiniging. Of het nu gaat om tapijt reinigen of uw vloerbedekking reinigen: wij beschikken over de juiste machines en middelen om uw vloer weer te laten blinken. Schoonmaakbedrijf Van Londen staat bekend om haar kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij al vele klanten hebben mogen helpen bij het reinigen van hun (tapijt)vloer in de regio Arnhem.

 

Professionele reiniging met onze hoogwaardige boenmachine

Wij hebben de veiligheid van onze schoonmaakspecialisten én het te reinigen oppervlak hoog in het vaandel staan. Met die gedachte hebben wij de allerbeste machines, schoonmaakmiddelen en gereedschappen in huis die voldoen aan alle veiligheidseisen. Daarom kunt u er van op aan dat Schoonmaakbedrijf Van Londen uw vloer in optimale staat achterlaat, zonder beschadigingen aan het te reinigen oppervlak. Onze boenmachines zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat zij -ook op moeilijk te bereiken gebieden- optimaal hun werk doen.

Voor het snel en efficiënt reinigen van onder andere beton-, vinyl- en tegelvloeren én het boenen van parket en hout bent u bij ons aan het juiste adres. Ook vloerbedekking reinigen is geen enkel probleem. De boenmachine is zo ingesteld dat hij op diverse oppervlakken optimaal reinigt. De schoonmaakmiddelen die hierbij worden gebruikt zijn uitgekozen op hun reinigingscapaciteit en duurzaamheid. Natuurlijk vinden wij het belangrijk om het milieu zo min mogelijk te belasten.

 

Vrijblijvende afspraak maken?

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie over onze diensten nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt, bij u op locatie of bij ons op kantoor. Bel 026 – 381 38 89, mail naar info@smbvanlonden.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze contactpagina.


SMB Van Londen - Vloer- en tapijtreiniging

Waarom Van Londen?

  • Garantie voor een optimaal resultaat  |
  • Veelzijdigheid en flexibiliteit  |
  • Veilig en adequaat  |
  • Oog voor mens en milieu