De diensten van Schoonmaakbedrijf Van Londen

Wij werken sinds 1992 als hét aanspreekpunt wanneer het gaat om schoonmaak gerelateerde opdrachten in Arnhem en omstreken. U kunt voor tal van verschillende opdrachten bij ons terecht. Daarover kunt u hieronder meer te weten komen. Omdat wij al bijna 25 jaar werkzaam zijn als schoonmaakbedrijf, hebben wij in die tijd een flinke klantenkring opgebouwd met wie wij een hechte band hebben opgebouwd. Van Londen vindt het belangrijk om deze hechte band te behouden en streeft daarom altijd naar de beste kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid: schoonmaak tot in de puntjes verzorgt en glasbewassing zonder strepen en vlekken.

Naast deze zaken vormen veelzijdigheid en flexibiliteit binnen Schoonmaakbedrijf Van Londen de rode draad. Snel schakelen, korte lijnen en zo optimaal mogelijk communiceren met de klant hebben wij inmiddels tot kunst verheven. Wordt een klant bijvoorbeeld geconfronteerd met een lekkage en de daaruit voortvloeiende puinhoop? Wij hebben permanent -dus als de nood aan de man is ook ’s nachts- een ploeg achter de hand die á la minute kan uitrukken om de schade vakkundig en snel te verhelpen. Die zekerheid heeft u, en dat is een prettig gevoel.

 

Een overzicht van onze schoonmaakdiensten

In de basis focussen wij ons op het reguliere schoonmaak werk zoals dat gebeurt bij kantoor- en bedrijfspanden. Ook glasbewassing behoort tot onze standaard taken. Daarnaast kunnen wij tal van andere diensten bieden. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze geschoolde medewerkers die geen uitdaging uit de weg gaan. Hieronder treft u een kort overzicht van ons dienstenaanbod:

  • gevelreiniging;
  • reiniging dakgoten;
  • verwijderen van olievlekken of alg-aanslag;
  • vloer- en tapijtreiniging;
  • reiniging van en preventief onderhoud aan beplating;
  • opruimen bouwplaatsen;
  • oplevering van bouw- en renovatieprojecten;

 

Vrijblijvende afspraak maken?

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie over onze diensten nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt, bij u op locatie of bij ons op kantoor. Bel 026 – 381 38 89, mail naar info@smbvanlonden.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze contactpagina.