Reiniging beplating in regio Arnhem?

Geef uw kantoor- of bedrijfspand weer een nieuwe, frisse uitstraling met een professionele reiniging beplating van Schoonmaakbedrijf van Londen! Indien uw kantoor- of bedrijfspand is voorzien van gevelbeplating trekt dit vanzelfsprekend vuil aan. Het schoonmaken van gevelbeplating is dan een noodzakelijke klus. Een klus waarbij we u graag helpen. Onze jarenlange ervaring in gevelreiniging en in het reinigen van beplating maakt dat wij de beste keus zijn in Arnhem en omstreken. Onze medewerkers zijn geschoold om zelfs de meest lastige reinigingsklussen aan te kunnen. Zo bent u verzekerd van een schone gevel of beplating van uw kantoor- of bedrijfspand.

Onder hoge druk of met zachte hand reinigen wij beplatingen en gevels zodat deze weer fris ogen en een tijd lang vooruit kunnen. Schoonmaakbedrijf Van Londen weet als geen ander dat uw pand het visitekaartje van de onderneming is en dan is een schone, frisse uitstraling van groot belang. We bieden daarom een compleet palet aan schoonmaakwerkzaamheden als glasbewassing in Arnhem en omstreken aan. Zodat we uw pand voor de volledige 100% kunnen laten stralen. Onze reinigingsspecialisten hebben jarenlange ervaring in het werken met hoogwaardige tools en schoonmaakproducten.

Omdat elke gevelreiniging opdracht anders is, is het van belang om exact te bepalen welke aanpak het meest efficiënt is. Dit geldt voor zowel de gevel of de beplating, als het milieu. Wij vinden het belangrijk om te werken met schoonmaakproducten die het milieu het minst schaden en toch de beste kwaliteit leveren.

 

Uw gevel reinigen met hoogwaardige materialen

Bij aanvang van de opdracht wordt het te reinigen oppervlak voorbehandeld, waarna het vuil met heet water onder hoge druk van de gevel of de beplating wordt verwijderd. Uiteraard wordt zoveel mogelijk afvalwater opgevangen zodat het milieu niet onnodig wordt belast. Indien gewenst kunnen wij het gereinigde oppervlak impregneren, zodat het extra lang schoon blijft.

 

Vrijblijvende afspraak maken?

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie over onze diensten nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt, bij u op locatie of bij ons op kantoor. Bel 026 – 381 38 89, mail naar info@smbvanlonden.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze contactpagina.


Waarom Van Londen?

  • Garantie voor een optimaal resultaat  |
  • Veelzijdigheid en flexibiliteit  |
  • Veilig en adequaat  |
  • Oog voor mens en milieu