Opleveringsschoonmaak in regio Arnhem?

Na een groot project als de bouw van een huis of bedrijfspand of de verbouwing hiervan is het vaak één grote stofbende. Ook liggen er regelmatig achtergelaten bouwmaterialen en ander vuil. Het is dus van belang om dit schoon én leefbaar op te leveren. Schoonmaakbedrijf Van Londen heeft hier de juiste specialisten voor in huis, die ervoor kunnen zorgen dat u een keurig gereinigde én opgeruimde ruimte binnenstapt.

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige schoonmaakartikelen die optimaal reinigen en het milieu zo min mogelijk belasten. Bij aanvang van het project wordt in samenspraak met u bepaald wat er dient te gebeuren en maken wij een plan van aanpak. Op die manier weten wij welke schoonmaakartikelen en gereedschappen wij nodig hebben om de klus te klaren en weet u precies waar u aan toe bent.

 

Een schone oplevering is een vruchtbare start

Bij de oplevering van een woonhuis, kantoor of bedrijfspand wordt er zowel letterlijk als figuurlijk een nieuwe stap gezet. Hier hoort een frisse, opgeruimde en vooral hygiënische uitstraling bij. Dit snappen wij maar al te goed, waardoor wij de opleveringsschoonmaak tot in de puntjes voor u kunnen verzorgen. Ons schoonmaakbedrijf kan zowel op de begane grond als op hoogte werken.

Dit laatste doen wij met de hypermoderne Tuckerpole was-unit, die het voor onze medewerkers mogelijk maakt om op een veilige manier te reinigen oppervlakken eenvoudig te bereiken. Dit maakt onze werkwijze en effectiviteit uniek in Arnhem en omstreken.

 

Vrijblijvende afspraak maken?

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie over onze diensten nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt, bij u op locatie of bij ons op kantoor. Bel 026 – 381 38 89, mail naar info@smbvanlonden.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze contactpagina.


SMB Van Londen - Stofzuigen kantoor bij opleveringsschoonmaak

Waarom Van Londen?

  • Garantie voor een optimaal resultaat  |
  • Veelzijdigheid en flexibiliteit  |
  • Veilig en adequaat  |
  • Oog voor mens en milieu