Schoonmaakbedrijf Van Londen

Schoonmaakbedrijf Van Londen - Gevel pandMet trots werken wij al jarenlang met een team van professionele schoonmakers. Schoonmaakbedrijf Van Londen kan dan ook met recht zeggen dat het één van de meest succesvolle schoonmaakbedrijven is in Arnhem en omgeving. Onze reinigingsspecialisten zijn geschoold om in vrijwel elke situatie optimaal werk te leveren. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten. Dit ziet u terug in zowel de schoonmaakmiddelen als de apparatuur. De schoonmaakmiddelen zijn uitgekozen op hun kwaliteit van reinigen en duurzaamheid voor het milieu.

Schoonmaakbedrijf Van Londen is sinds 1992 succesvol actief in de regio Arnhem. In de loop der jaren is een hecht klantenbestand opgebouwd dat nog steeds groeiende is. Dankzij het vakmanschap in combinatie met een altijd persoonlijke benadering is er met iedere klant sprake van een prima vertrouwensband. Bij een eerste contact inventariseren wij uw wensen en eisen om die vervolgens te vertalen naar glasheldere afspraken. De werkzaamheden worden nauwgezet volgens het overeengekomen werkprogramma uitgevoerd en steeds scherp door onze eigen mensen gecontroleerd. Op die manier staan wij telkens weer garant voor een optimaal resultaat.

 

Als schoonmaakbedrijf actief in diverse sectoren

Schoonmaakbedrijf Van Londen is actief voor klanten in onder andere de zorg- en welzijnssector, de horeca, het midden- en kleinbedrijf en de bouwwereld. Ons team van SVS-gediplomeerde glazenwassers en schoonmaakmedewerkers ziet het als een uitdaging om alles wat ze vakmatig aanraken smetteloos schoon achter te laten.

Het bedrijf is lid van de O.S.B. (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten), dé brancheorganisatie voor de schoonmaak- en glazenwasserbranche. Daarnaast beschikken de medewerkers die ingezet worden op bouw- en renovatieprojecten over het V.C.A. (Veiligheid Checklist Aannemers) diploma. Zo kunt u er van op aan dat wij uitsluitend de hoogste kwaliteit leveren.

 

Vrijblijvende afspraak maken?

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie over onze diensten nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt, bij u op locatie of bij ons op kantoor. Bel 026 – 381 38 89, mail naar info@smbvanlonden.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze contactpagina.