• ✔Garantie voor een optimaal resultaat
  • ✔Veelzijdigheid en flexibiliteit
  • ✔Veilig en adequaat

Voor een specialistische tapijtreiniging in de buurt van Arnhem schakelt u de hulp in van Schoonmaakbedrijf van Londen. Onze medewerkers weten precies hoe ze uw tapijt op de juiste manier en met de juiste middelen moeten reinigen. Wij zijn al sinds 1992 actief in de regio Arnhem en onderscheiden ons van anderen door ons vakmanschap en persoonlijke benadering.

Professionele tapijtreiniging in de buurt van Arnhem

Wij begrijpen dat u graag zekerheid heeft dat uw tapijt met zorg wordt behandeld. Daarom inventariseren wij bij Schoonmaakbedrijf van Londen in een eerste gesprek uw specifieke wensen voor een tapijtreiniging in de buurt van Arnhem en zetten deze om naar glasheldere afspraken. Zo weet u altijd zeker dat uw kostbare tapijt precies naar uw idee wordt gereinigd. De schoonmaakmiddelen die wij gebruiken worden geleverd door Johnson Diversey en Neduma, welke uitblinken in kwaliteit. Naast een tapijtreiniging kunt u bij Schoonmaakbedrijf van Londen ook terecht voor alle soorten reguliere schoonmaakwerkzaamheden en glasbewassing.

Schoonmaakspecialist in de regio Arnhem

Ook voor specialistische reiniging zoals de schoonmaak van dakgoten, gevelreiniging en het opruimen van bouwplaatsen bent u bij Schoonmaakbedrijf van Londen aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met vaste partners in de onder andere de schildersbranche en bij bouw -en renovatieprojecten. Wilt u binnenkort een tapijtreiniging laten uitvoeren in de buurt van Arnhem? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 026 – 381 38 89.