• ✔Garantie voor een optimaal resultaat
  • ✔Veelzijdigheid en flexibiliteit
  • ✔Veilig en adequaat

Bij Schoonmaakbedrijf van Londen vindt u altijd een geschikte schoonmaakster bij u in de buurt van Nijmegen. Ons bedrijf staat bekend als flexibel en betrouwbaar. Ook ons persoonlijke contact met klanten wordt zeer gewaardeerd, zodat wij de communicatielijnen altijd zo kort mogelijk kunnen houden. Wij kunnen zo direct schakelen wanneer er noodsituaties zoals lekkages optreden. In deze gevallen helpen wij u graag uit de nood door onze speciale nachtploeg van schoonmakers in te zetten. Zij ruimen de boel na een lekkage direct op zodat de schade tot een minimum beperkt wordt.

Schoonmaakster Nijmegen is u optimaal van dienst

Ons bedrijf is sinds 1992 werkzaam in de schoonmaakbranche, maar heeft zich verder ontwikkeld dan de standaard schoonmaakwerkzaamheden en glasbewassing. Zo kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Het opruimen van bouwplaatsen;
  • Reinigen van dakgoten en gevels;
  • Vloer- en tapijtreiniging.

Wij bieden onze schoonmaakspecialisten altijd een veilige werkomgeving door hoge kwaliteit schoonmaakmachines en middelen te gebruiken. Ons schoonmaakapparatuur is uitsluitend afkomstig van betrouwbare leveranciers en fabrikanten en onze schoonmaakmiddelen zijn zo min mogelijk belastend voor het milieu.

Lid van de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten

Schoonmaakbedrijf van Londen is lid van de O.S.B. en beschikken al onze schoonmakers en glazenwassers over een SVS-diploma. Zo bent u altijd verzekerd van een professionele schoonmaakster die ervoor zorgt dat uw pand of bedrijf in de regio van Nijmegen weer spik en span is. Bel voor meer informatie naar het nummer 026 – 381 38 89 en schakel direct een gekwalificeerde schoonmaakster bij u in de omgeving van Nijmegen in!