• ✔Garantie voor een optimaal resultaat
  • ✔Veelzijdigheid en flexibiliteit
  • ✔Veilig en adequaat

Bent u op zoek naar een professionele schoonmaakster in de omgeving van Arnhem? Kies dan voor het vakmanschap van Schoonmaakbedrijf van Londen! Wij zijn als sinds 1992 werkzaam in de schoonmaakbranche en staan bij klanten bekend als zeer flexibel en betrouwbaar. Vanwege onze korte lijnen en persoonlijk contact kunnen wij u dag en nacht helpen. Voor noodsituaties, zoals lekkages, hebben wij een nachtploeg beschikbaar die bij u langskomt wanneer dat nodig is. Dat is de optimale service van Schoonmaakbedrijf van Londen.

Een gespecialiseerde schoonmaakster in de buurt van Arnhem

Al onze schoonmaaksters en glazenwassers beschikken over een SVS diploma zodat zij precies weten hoe een oppervlakte of vloer het beste schoon gemaakt kan worden. Wij maken gebruik van de schoonmaakmiddelen van de merken Neduma en Johnson Diversey, die bekendstaan om hun betrokkenheid bij het milieu. Bij al onze werkzaamheden hebben wij de veiligheid van onze medewerkers hoog in het vaandel staan. Naast standaard schoonmaakwerkzaamheden en glasbewassing kan een schoonmaakster van Schoonmaakbedrijf van Londen u ook helpen bij het reinigen van vloeren en tapijten, dakgoten en gevels in de omgeving van Arnhem.

Contact

Heeft u behoefte aan een professionele schoonmaakster bij u in buurt van Arnhem, wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op. Wij hebben genoeg schoonmaaksters beschikbaar die meteen bij u aan de slag kunnen gaan. U kunt ons telefonisch bereiken via het nummer 026 – 381 38 89.