• ✔Garantie voor een optimaal resultaat
  • ✔Veelzijdigheid en flexibiliteit
  • ✔Veilig en adequaat

Bent u op zoek naar een glazenwasser in de omgeving van Veenendaal, schakel dan Schoonmaakbedrijf van Londen in. Bij ons werken namelijk niet alleen SVS-gediplomeerde schoonmakers en glazenwassers, wij maken ook gebruik van de nieuwste apparatuur om de veiligheid van u en onze medewerkers te kunnen waarborgen. Zo maken we gebruik van de Tuckerpole wasunit, waardoor ramen ook op grote hoogte gewassen kunnen worden, zonder dat de veiligheid van onze medewerkers in gevaar komt. Het vormt een uitstekend alternatief voor ladders en hoogwerkers en is ook nog eens milieuvriendelijk.

Glazenwasser in de omgeving van Veenendaal inhuren

Als u op zoek bent naar een glazenwasser in de omgeving van Veenendaal, neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf van Londen. Naast dat wij veiligheid namelijk erg hoog in het vaandel hebben staan, vinden wij flexibel werken ook erg belangrijk. Wij hebben altijd een persoonlijke aanpak en bespreken graag de mogelijkheden met u om u een oplossing op maat te kunnen bieden. Zo werken we altijd met korte lijnen waardoor we snel kunnen schakelen en u snel een oplossing kunnen bieden. Met een glazenwasser van Schoonmaakbedrijf van Londen zijn uw ramen in de omgeving van Veenendaal altijd streeploos schoon!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze glazenwasser in de omgeving van Veenendaal? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 026 – 381 38 89. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.